Balık Çorbası Terbiyesi (4 Kişilik)
1 sayfadaki 1 sayfası
Balık Çorbası Terbiyesi (4 Kişilik)
MALZEMELER
2 çorba kaşığı un
2 yumurta sarısı
1 adet limonun suyu
1 su bardağı su
tuz
HAZIRLANIŞI
Bir kapta unu su ile karıştırın, ezerek bulamaç haline getirin. Bu işlemi yaparken unun topaklanmamasına dikkat edin. Limon suyunu ve yumurta sarılarını ilave edip çırpın.
Bu sos içinde mayonez ve krema gibi katkı maddeleri bulunmayan balık çorbaları için tavsiye edilir.
2 çorba kaşığı un
2 yumurta sarısı
1 adet limonun suyu
1 su bardağı su
tuz
HAZIRLANIŞI
Bir kapta unu su ile karıştırın, ezerek bulamaç haline getirin. Bu işlemi yaparken unun topaklanmamasına dikkat edin. Limon suyunu ve yumurta sarılarını ilave edip çırpın.
Bu sos içinde mayonez ve krema gibi katkı maddeleri bulunmayan balık çorbaları için tavsiye edilir.
Ahmettt-
Mesaj Sayısı : 236
Yaş : 31
İsim : ???
Dikkat : <marquee><font color="red"><strong>Dikkat: GuRuRuM5 FoRuM BaĞıMLILIK YaPaBiLiR...!! </strong></font> </marquee>
Uyarı Çubuğu :
Kayıt tarihi : 09/01/09
Similar topics
» Aş Çorbası (4 Kişilik)
» Aya Köfteli Çorba (6-8 Kişilik)
» Balık Çorbası (2)
» Buğdaylı Tavuk Çorbası (8 Kişilik)
» KİŞİLİK BOZUKLUKLARI
» Aya Köfteli Çorba (6-8 Kişilik)
» Balık Çorbası (2)
» Buğdaylı Tavuk Çorbası (8 Kişilik)
» KİŞİLİK BOZUKLUKLARI
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz